mailchimp
Har du nogensinde spekuleret over, hvor mange af dine kunder og leads, der rent faktisk har en konto på de sociale medier og hvilke medier de i så fald bruger?

Med dette kendskab vil det være lidt nemmere for dig og din virksomhed at planlægge,  hvor du skal lægge energien – er det på at være på, linkedin eller facebook.

Read more

seo-trends-2015
Jeg faldt over en spændende artikel på LinkedIn om de største SEO trends i 2015 og om hvilke SEO tendenser Google sætter fokus på. Og der er ændringer igang hvor måden brugerne søger på Google ikke længere er den samme, hvilket også har indflydelse på virksomheders SEO setup og strategi.

Read more

33-SoMe-tools1
Sidder du i en lille virksomhed og synes det er tidskrævende og udfordrende at lave gode posts på de sociale medier?
Her er en liste over gratis værktøjer, der vil spare dig både tid og penge.

Read more

brugen-af-some-dk
Her kommer en hurtig oversigt over, hvor mange brugere, der er på de forskellige sociale medier i Danmark

Danmark hører til et af de lande i verden, hvor de sociale medier er mest udbredt – og procentdelen af befolkningen, der bruger dem er utrolig høj.

Read more

content-trends-2016
Social Media Week er kommet med deres bud på 7 content marketing trends, der er værd at holde øje med i 2016. Og det ser ud som om, at 2016 vil bringe en blanding af nye tendenser sammen med en fortsættelse af nogle tendenser, der begyndte i 2015.

Read more